Namazda kılarım,içkide içerim..

Sosyetik güzel İvana Sert, önceki gece Nişantaşı’nda, alkollü araç kullanırken polis kontrolüne takıldı. Ehliyetini ve ruhsatını polise veren İvana Sert, kontrol sonrası 88 promil alkollü çıktı."ALTI ÜSTÜ İKİ KADEH ŞARAP" Sözcü objektiflerine takılan sosy

Namazda kılarım,içkide içerim..

Sosyetik güzel İvana Sert, önceki gece Nişantaşı’nda, alkollü araç kullanırken polis kontrolüne takıldı. Ehliyetini ve ruhsatını polise veren İvana Sert, kontrol sonrası 88 promil alkollü çıktı.

"ALTI ÜSTÜ İKİ KADEH ŞARAP"
 
Sözcü objektiflerine takılan sosyetik güzel, polis kontrolünde gazetecileri görünce ne yapacağını şaşırdı. Parti çıkışı ”Çok yakın arkadaşım” dediği kişi ile polis kontrolünde görüntülenen İvana Sert, ”Altı üstü 2 kadeh şarap içtim ehliyetime 6 ay el koydular 88 promil alkol çıktı alın bu da belgesi” diyerek sitem etti.
 
İvana Sert, ehliyetine el konulduğu için "Çok yakın arkadaşım" dediği kişi ile evinin yolunu tuttu.
 
KUR'AN OKUYUP NAMAZ KILIYORUM DEMİŞTİ
 
İvana Sert geçtiğimiz günlerde "Müslüman olmayı düşünüyor musunuz" sorusuna, "Müslüman olmak için daha erken ama Kur'an okuyorum, namaz kılıyorum" şeklinde yanıt vermişti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler