Mutlu Kaya taburcu oldu

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve yaklaşık 2 aydır Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinde tedavi gören Mutlu Kaya, taburcu edilerek Ergani'deki babaevine getirildi.Ergan

Mutlu Kaya taburcu oldu

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve yaklaşık 2 aydır Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinde tedavi gören Mutlu Kaya, taburcu edilerek Ergani'deki babaevine getirildi.

Ergani'de bulunan Mutlu Kaya'yı evinde ziyaret eden Kaymakam Eşref Yonsuz, Mutlu'nun annesi Hanım Kaya ve kardeşlerine geçmiş olsun dileklerini iletti. Kaymakam Yonsuz, "Mutlu, çok ağır bir olay yaşadı. Bu dönemde ailesi sürekli yanında oldu. Yüzlerce, binlerce insan da Mutlu'nun sağlığı için dua etti. Belki de bu dualar sayesinde Mutlu şuanda hayattadır. Mutlu'nun yaşadığı olaya karşın şuanda çok iyi durumda olduğunu gördüm. Tedavi sürecini tamamlayarak eski sağlığına kavuşup tekrar şarkılar söylemesini temenni ediyorum" dedi.

Birkaç gün önce tedavi gördüğü GATA'dan taburcu edilen Mutlu Kaya'ın 3 yıllık zorlu bir tedavi süreci geçireceğini ifade eden anne Hanım Kaya, "Mutlu, orada tedavi sürecinde çok yıprandı. GATA'daki doktorlar, üç aylık dinlenme süreci verdiler. Bu sürecin ardından yeniden tedavi sürecine geçilecek. Şuanda çok mutluyum. Kızım ölümlerden döndü. Bir anne olarak dünyalar benim oldu. Ergani halkına, Kaymakamımıza, Diyarbakır Valimize, Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve eşi Sare Hanım'a teşekkür ediyorum. Bizleri hiç yalnız bırakmadılar, yardımcı oldular" dedi.

Konuşmakta güçlük çeken Mutlu Kaya ise, "Halen şoktayım. Yaşadıklarım her şey sanki rüya gibi. Doktorlar iyileşeceğimi söyledi. Geleceğe dair umutluyum. Eskisinden daha iyi olmak için mücadele edeceğim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler