Mutlu Kaya ayağa kalktı

Eski erkek arkadaşı tarafından başından silahla vurulan Mutlu Kaya'nın babası Mehmet Kaya, kızının henüz yürümeye başlamadığını, en fazla iki adım atabildiğini söyledi.Mutlu Kaya'nın babası Mehmet Kaya, kızının sağlığıyla ilgili son durumu hakkında İHA mu

Mutlu Kaya ayağa kalktı

Eski erkek arkadaşı tarafından başından silahla vurulan Mutlu Kaya'nın babası Mehmet Kaya, kızının henüz yürümeye başlamadığını, en fazla iki adım atabildiğini söyledi.

Mutlu Kaya'nın babası Mehmet Kaya, kızının sağlığıyla ilgili son durumu hakkında İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Kızının durumunun iyiye gittiğini kaydeden baba Mehmet Kaya, "Şu anda yavaş yavaş konuşmaya başladı. Kekeleyerek ufak bir şey. Yemek olarak her şeyi yiyebiliyor. Ayakta durabiliyor. Yürüme olarak yavaş yavaş fazla değil 1-2 adım atıyor. GATA'nın rehabilitasyon komutanı bizzat geldi baktı. Durumu iyiye gidiyor, umut var" dedi. Tedavinin ne zaman biteceğine dair kesin bilginin olmadığını ifade eden Kaya, "3-4 hafta daha burada olabiliriz. Ama doktor kesin bir şey söylemedi. Burada sanki evimdeymişim gibi mükemmel bir bakım var" diye konuştu.

Mutlu Kaya'nın ablası Sevil Denizhan'ın ifadelerinin "Mutlu Kaya yürümeye başladı" şeklinde anlaşılmasının yanlış olduğunu vurgulayan baba Kaya, "O yanlış oldu. Yürüyor diye bir şey yok. Yeni yeni ayağa kalktı. Ayakta böyle duruyor, 1-2 adım atıyor ondan sonra duraklama var. En az 1 ay daha doktorların dediğine göre tedavi devam edecek" ifadelerini kullandı. Kaya, ailece kızlarının yanında olduklarını da belirterek, "Gördüğü fizik tedavinin yanı sıra konuşma terapisine pazartesi günü başlanacağını duydum" dedi.

Baba Kaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu ile Sibel Can'a kendileriyle ilgilendikleri için teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler