Musti'yle Gülben Mahkemelik Oldu

Mustafa Sandal; 'Şıkır Şıkır' şarkısını kendisinden izinsiz yeni albümüne koyan Ergen'e son sözü söyledi.Sandal şoke oldu! 'Şıkır Şıkır' başlayan dostluk, mahkemede bitiyor! Musti-Gülben ikilisi, yaz başı sözleri Mustafa Sandal'a ait 'Şıkır Şıkır' adlı şa

Musti'yle Gülben Mahkemelik Oldu

Mustafa Sandal; 'Şıkır Şıkır' şarkısını kendisinden izinsiz yeni albümüne koyan Ergen'e son sözü söyledi.

Sandal şoke oldu!

'Şıkır Şıkır' başlayan dostluk, mahkemede bitiyor! Musti-Gülben ikilisi, yaz başı sözleri Mustafa Sandal'a ait 'Şıkır Şıkır' adlı şarkıya düet yapmıştı. Bu şarkıyı Ekim'de çıkaracağı yeni albümüne koymaya hazırlanan Sandal; Gülben Ergen'in albümünde şarkının remix'ini görünce çıldırdı.

“Benden izin almadı”

Sandal, "Şarkının söz yazarı olarak benden ve bestecisi Amr Mostafa'dan izin almaları gerekiyordu ama almamışlar. Bana ait bir şey, benden habersiz çalındı. Bu düpedüz hırsızlık... Teknik olarak bu konu artık avukatım tarafından takip edilip mahkemeye taşınacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler