Mustafa Topaloğlu emniyette!

Mustafa Topaloğlu, elebaşılığını Köksal Ö’nün yaptığı ve kısa bir süre önce çökertilen dolandırıcılık şebekesiyle ilgili olarak polise ifade verdi. Topaloğlu’nun eşiyle kavgalı olan kuaförü şebekeye şikayet ettiği öne sürüldüSanatçı Mustafa Topaloğlu, saa

Mustafa Topaloğlu emniyette!

Mustafa Topaloğlu, elebaşılığını Köksal Ö’nün yaptığı ve kısa bir süre önce çökertilen dolandırıcılık şebekesiyle ilgili olarak polise ifade verdi. Topaloğlu’nun eşiyle kavgalı olan kuaförü şebekeye şikayet ettiği öne sürüldü

Sanatçı Mustafa Topaloğlu, saat 15.00 sıralarında İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Vatan Caddesi yerleşkesinde bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne gitti. Burada yaklaşık 2 saat kalan Topaloğlu, Adnan Kahveci ve Recep Yazıcıoğlu adına Kültür Platformu oluşturarak dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan Köksal Ö., ve adamlarına yönelik soruşturma kapsamında ifade verdi. Topaloğlu’nun kendisini polis başmüfettişi olarak tanıtan Köksal Ö’den eşiyle kavgalı olan kuaförü şikayet ettiği öğrenildi. Topaloğlu’nun elebaşı Köksal Ö’yle yaptığı telefon konuşmalarında kuaförle konuşup uyarılmasını istediği iddia edildi.

Saat 17.00’de emniyetten ayrılan Topaloğlu gazetecilerin "Ne kadar süre ifade verdiniz?“ sorusuna espirili bir dille “12 saat“ diye cevap verdi.Topaloğlu, “Emniyete neden geldiniz“ şeklindeki soruya ise “Bir yerde kimler var diye öğrenmeye çalışıyoruz. Fakat o kişi başka konumlardan başka yerlerden. Bir telefonda bir şey soruyoruz,. Bir kuaför arkadaş var tanıyor musunuz? diye soruyorum. Dernek başkanı bu. Geceye çağırıyor program yapıyoruz. Konumunu görevimiz değil ki araştıralım. İnsanları biraz daha tanımak lazım. Herkese güven duymama olgusu“ şeklinde yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem