Mustafa Sandal sevenleriyle

"New York'ta Beş Minare" filmi ile sinema sektöründe de isminden söz ettiren Mustafa Sandal, Rize Üniversitesi tarafından organize edilen konserde hayranlarıyla buluştu. Rize Üniversitesi Milli Piyango Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen konseri yaklaşık 5

Mustafa Sandal sevenleriyle

"New York'ta Beş Minare" filmi ile sinema sektöründe de isminden söz ettiren Mustafa Sandal, Rize Üniversitesi tarafından organize edilen konserde hayranlarıyla buluştu. Rize Üniversitesi Milli Piyango Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen konseri yaklaşık 5 bin müziksever izledi. Hayranları coşku içerisinde ünlü şarkıcıya eşlik ederken, basın mensuplarının Sandal'ı sadece bir parçasını seslendirirken görüntülemesine izin verildi.

Konser arasında ABD'deki film çekimlerinden bahseden Sandal, ABD'deki çalışma sistemine hayran kaldığını söyledi. Sandal, "Filmi çekerken enteresan şeyler yaşadık. Mesela saçına dokunan sakalına dokunamıyor. Kablolardan sorumlu bir kişi var. Koltuklarla sadece bir kişi ilgilenebiliyor. 10 saatten fazla çalışamıyorsun. Diyelim ki sen dedin 'Önemli değil 10 dakika daha çalışalım', hemen sendikadan adamlar geliyor lütfen seti terk edin diye. Çalışamazsınız diyorlar. Muhteşem bir sistem var. İşinizde ve bundan sonraki hayatlarınızda temele koyacağınız ne varsa orada sistemi de koymayı ihmal etmeyin" dedi.

Konser geç saatlerde son buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler