Muş’ta hava destekli terör operasyonu

Muş'un Bulanık ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen hava destekli terör operasyonunda 3 kişi gözaltına alınırken, çok miktarda patlayıcı ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, jandarma ekiplerince sabah saatlerinde ilçeye bağlı Meşeiçi köyü bölgesinde

Muş’ta hava destekli terör operasyonu

Muş'un Bulanık ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen hava destekli terör operasyonunda 3 kişi gözaltına alınırken, çok miktarda patlayıcı ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, jandarma ekiplerince sabah saatlerinde ilçeye bağlı Meşeiçi köyü bölgesinde operasyon düzenledi. Hava destekli devam eden operasyon kapsamında 3 kişi terör örgütüne yardım ve yataklık ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınırken, tespit edilen bir sığınakta ise tüplere yerleştirilmiş çok miktarda TNT patlayıcı ile yaşam malzemesi bulundu. Patlayıcı madde ve yaşam malzemeleri bulunduğu yerde imha edilirken, bölgede hava destekli operasyon devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem