Muş’ta çatışma: 2 asker yaralı

Muş'un Bulanık ilçesine bağlı Meşeiçi köyü kırsalında çıkan çatışmada yaralanan 2 asker Muş Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Vali Seddar Yavuz, yaralı askerleri ziyaret ederek sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi.Bulanık'a bağlı M

Muş’ta çatışma: 2 asker yaralı

Muş'un Bulanık ilçesine bağlı Meşeiçi köyü kırsalında çıkan çatışmada yaralanan 2 asker Muş Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Vali Seddar Yavuz, yaralı askerleri ziyaret ederek sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi.

Bulanık'a bağlı Meşeiçi köyü kırsalında devam eden operasyonda çatışma çıktı. Çatışmada 2 asker yaralandı. Yaralı askerler bölgeye çağrılan ambulanslarla Muş Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahaleler sonucu yaralı askerlerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, Vali Seddar Yavuz, hastaneye gelerek askerleri ziyaret etti.

Hastane çıkışında gazetecilere açıklama yapan Vali Yavuz, operasyonların devam ettiğini belirterek daha sonra detaylı bir açıklama yapacağını söyledi.

Terör örgütü ile etkin bir şekilde mücadele edeceklerini ifade eden Vali Yavuz, şunları söyledi: "Biz bu şehirde huzuru sağlayacağız, bunda kararlıyız. Bu konuda bu şehirde huzuru sağlayacağız. Huzuru sağlamak için her türlü tedbiri alacağız. Vatandaşımızı tehdit eden, can ve mal güvenliğini ortadan kaldıran, insanlara zulmeden bu hain terör örgütü ile etkin bir şekilde mücadele edeceğiz. Bu konuda net kararlıyız. Nereye girerlerse girsinler nereye kaçarlarsa kaçsınlar takip etmeye devam edeceğiz. Bunlara yardım ve yataklık edenlere de göz açtırmayacağız. Hukuk devleti içerisinde mücadele edeceğiz. Gerektiği zaman tabii ki operasyon bölgesinde bizi rahatsız eden unsurlar olduğu zaman, işbirlikçilere de gerekli cezaları vereceğiz tabii ki hukuk içerisinde."

Vali Yavuz'a İl Emniyet Müdürü Ahmet Cemal Çalışkan, İl Sağlık Müdürü Dr. Serdar Türkoğlu, Muş Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Murat Kılıç eşlik etti.

Öte yandan Meşeiçi köyü kırsalında çıkan çatışma bölgesinde HDP'li Bulanık Belediye Eş Başkanı Rahmi Çelik, Belediye meclis üyelerinin de aralarında bulunduğu 23 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Bölgede operasyonlar devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler