Muş’ta 7 kilo esrar ele geçirildi

Muş'ta zehir tacirlerine yönelik yapılan operasyonda 6 kilo 805 gram kubar esrar ile 106 gram toz esrar ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi mahkemeye sevkedildi.Muş Valiliği'den konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Muş’ta 7 kilo esrar ele geçirildi

Muş'ta zehir tacirlerine yönelik yapılan operasyonda 6 kilo 805 gram kubar esrar ile 106 gram toz esrar ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi mahkemeye sevkedildi.

Muş Valiliği'den konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Muş İl Emniyet Müdürlüğünce uyuşturucu madde üreten, satan, aracılık eden, nakleden, uyuşturucu madde kullanılmasını kolaylaştıran suç şebekelerine ve şahıslara yönelik girişilen ve etkin bir şekilde yürütülen mücadeleler çerçevesinde; durumundan şüphelenilen S.U. isimli şahıs ile O.Ö. isimli şahsa ait olduğu anlaşılan çanta içerisinde genel toplamda 6 kilo 805 gram kubar esrar ile 106 gram toz esrar maddesi ele geçirildi. S.U. ile O.Ö. isimli şahıslar, uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak suçundan adli mercilere sevk edilmişlerdir."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler