Müslüman oldu

Almanya vatandaşı Jessica Illner Antalya İl Müftülüğüne gelerek Müslüman oldu.Antalya İl Müftülüğü'ne gelerek Müslüman olmak istediğini söyleyen Almanya vatandaşı Jessica Illner ve beraberindekileri Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Veli Sağlam makamı

Müslüman oldu

Almanya vatandaşı Jessica Illner Antalya İl Müftülüğüne gelerek Müslüman oldu.

Antalya İl Müftülüğü'ne gelerek Müslüman olmak istediğini söyleyen Almanya vatandaşı Jessica Illner ve beraberindekileri Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Veli Sağlam makamında konuk etti. Şube Müdürü Veli Sağlam, Müslüman olmak isteyen Jessica Illner'e İslam dininin iman esasları ve ibadetler konusunda bilgiler verdi. Sonrasında Din Hizmetleri V.H.K.İ. Ahmet Şentürk ve Zeki İnam'ın şahitliğinde Jessica Illner, Kelime-i Şehâdet getirerek Müslüman oldu.

KUR'AN-I KERİM HEDİYE EDİLDİ

Şube Müdürü Sağlam, Müslüman olan Jessica Illner'e, "Bugün İnşallah bütün günahlarınızdan arınarak cennetle müjdelenenlerden olursunuz" dedi. Günün anısına Müslüman olan Jessica Illner'e Kur'an-ı Kerim ve İslam dinini anlatan kitaplar hediye edildi. Yapılan duadan sonra ihtida merasimi sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler