Müslüm Baba'nın son durumu nasıl

Arabesk müziğinin baba lakaplı sanatçısı Müslüm Gürses 15 Kasım perşembe günü geçirdiği by-pass ameliyatından sonra karaciğer ve böbrek yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma kaldırılmıştı.YOĞUN BAKIMDA TUTULUYOR Uzun süredir kendisinden haber alınamayan Müslü

Müslüm Baba'nın son durumu nasıl

Arabesk müziğinin baba lakaplı sanatçısı Müslüm Gürses 15 Kasım perşembe günü geçirdiği by-pass ameliyatından sonra karaciğer ve böbrek yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma kaldırılmıştı.

YOĞUN BAKIMDA TUTULUYOR
 
Uzun süredir kendisinden haber alınamayan Müslüs Gürses'in karaciğer, böbrek ve bağırsaklarından sonra şimdi de akciğerinde bir sorun oluştuğunu ve yoğun bakımda tutulduğu ortaya çıktı.
 
ENFEKSİYON KAPMAYA MÜSAİT
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Menajeri Nevzat Takmaz, Gürses’in vücut direncinin düşük olduğundan dolayı enfeksiyon kapmaya müsait olduğunu ancak durumunun iyiye doğru gittiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem