MÜSİAD'den teröre lanet!

Mahitapoğlu, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde gerçekleşen hain saldırı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, güvenlik birimlerine yapılan hain terör saldırıları neticesinde vatan evlatlarının şehit olmasının herkesi derinden üzdüğünü belirti. Hiçbir demokra

MÜSİAD'den teröre lanet!

Mahitapoğlu, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde gerçekleşen hain saldırı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, güvenlik birimlerine yapılan hain terör saldırıları neticesinde vatan evlatlarının şehit olmasının herkesi derinden üzdüğünü belirti.

Hiçbir demokratik hakkın silah ya da şiddetle aranamayacağını ifade eden Mahitapoğlu, şunları kaydetti:

"Bu ve benzeri eylemler, hiçbir zaman terör örgütünün amacına ulaşmasını sağlamayacağı gibi aksine Türkiye'de yaşayan vatandaşlarımızın birliğini ve dayanışmasını daha da artıracaktır. Bu vesileyle, ülkemizin birliği ve dirliği için çok genç yaşta şehit olan vatan evlatlarımızın tümüne Cenabı Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyoruz. Asker sivil, genç yaşlı, kadın erkek, erişkin çocuk ayırt etmeden nefretle yapılan bu insanlık dışı terör eylemlerini telin ediyoruz."

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler