Müminhan Bilgin "adayım" dedi

TRABZON- Eskrim  Federasyonu Başkanı Müminhan Bilgin ; Ak Parti Trabzon Milletvekili olabilmek için aday adaylığını bugün açıkladı. Ak Parti İl Binası’nda gerçekleşen adaylık açıklaması sonrası ilk ziyaretini haber merkezimize yaptı.Bilgin, “ Adaylık müra

Müminhan Bilgin "adayım" dedi

TRABZON- Eskrim  Federasyonu Başkanı Müminhan Bilgin ; Ak Parti Trabzon Milletvekili olabilmek için aday adaylığını bugün açıkladı. Ak Parti İl Binası’nda gerçekleşen adaylık açıklaması sonrası ilk ziyaretini haber merkezimize yaptı.

Bilgin, “ Adaylık müracaatımızı yaptık. Fark ettim ki eski siyaset günlerimi özlemişim. Sahaya indik , inşallah her şey çok iyi olacak. Trabzon’daki arena çok farklı. Ayrıca beklentiler de çok yüksek. Ama yine de biz her beklentiyi karşılamaya hazırız. İnşallah bize görev düşerse koşacağız ve çözeceğiz.Bize hep destek verdiniz. Bunun içinde teşekkür ediyoruz. Sahada bir sorumluluk düştü bize artık. Bizde bu sorumluluğu üstümüze düşen görevleri yerine getireceğiz. “ dedi.

 

Haber: Emine Çakır

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem