Muhtaç ailelere Ramazan paketi dağıttı

Kimse Yok Mu Derneği Niğde Şubesi Ramazan ayı boyunca Niğde genelinde yaklaşık 1000 aileye gıda kolisi ulaştırdı. Dernek, Bor Umut Derneği işbirliği ile Bor merkezde ikamet eden ihtiyaç sahibi aileleri de yardım eli uzattı.Kimse Yok Mu Derneği Niğde Şube

Muhtaç ailelere Ramazan paketi dağıttı

Kimse Yok Mu Derneği Niğde Şubesi Ramazan ayı boyunca Niğde genelinde yaklaşık 1000 aileye gıda kolisi ulaştırdı. Dernek, Bor Umut Derneği işbirliği ile Bor merkezde ikamet eden ihtiyaç sahibi aileleri de yardım eli uzattı.

Kimse Yok Mu Derneği Niğde Şube Temsilcisi Özgür Gürer, Ramazan ayı ile birlikte Niğde'de daha önce tespit edilen muhtaç ailelere gıda yardımında bulunduklarını söyledi. Şu ana kadar 1000'e yakın aileye gıda paketlerinin dernek gönülleri tarafından evlerinde bizzat teslim edildi. Bor ilçemizde'de Umut Derneği işbirliği ile muhtaç ailelere gönüllülerimiz yardım eli uzattı. Daha fazla bağış gelirse biz de daha fazla yardım yapacağız. Ramazan'ın güzelliklerini paylaşmak isteyen hayırseverler, Şubemize uğrayarak bağışta bulunabilirler." dedi.

Umut Derneği Başkanı Azmi Şağban ise "Ramazan ayı kardeşlik ayı birlik beraberlik ayıdır. Kardeşlik adına beraberlik adına biz elimizden geldiği kadarıyla fakir ve muhtaç ailelere ulaşmaya çalışıyoruz. 40 derece sıcaklara aldırmadan gönüllülerimiz ev ev gezip ihtiyaç sahiplerini sevindirdi.Bor ilçesinde Derneğimize başvuran ihtiyaç sahibi ailelere Kimse yok mu Niğde şubemizle birlikte yardım eli uzattık. Elbette yapılan yardımlar yeterli değil daha fazla yardımlar yapılmalı. Daha fazla yardımın yapılması bağışçılarımıza bağlı. Bu güzel hayır organizasyonunda derneğimizin yanında olmasından dolayı .Kimse Yok mu derneği Niğde şubesi yetkililerine ve Derneğimiz adına gıda paketi dağıtan gönüllülerimize canı gönülden teşekkür ediyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem