Muharrem Usta: "Trabzonspor onlarla ayağa kalkacak"

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmanın hesaplarını yapan Trabzonspor'da başkan Muharrem Usta önemli açıklamalarda bulundu. Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, bordo-mavili kulübün ayağa kalkmasının; hiç bir beklentisi olmadan kulübün

Muharrem Usta: "Trabzonspor onlarla ayağa kalkacak"

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmanın hesaplarını yapan Trabzonspor'da başkan Muharrem Usta önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, bordo-mavili kulübün ayağa kalkmasının; hiç bir beklentisi olmadan kulübün en iyi konuma gelmesi adına ciğeri yananların vereceği mücadeleyle olacağını söyledi. 
 
Sıkıntılı bir sezonu geride bırakıp önümüzdeki sezona yeni bir sayfa açarak başlamayı hedefleyen Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta, bordo-mavili kulübün yeniden ayağa kalkması adına önemli mesajlar verdi.
 
Başkanından taraftarına kadar bütün camianın bu büyük kulübün ayağa kalkması için öncelikle birinci sıraya koyacakları hüviyetin Trabzonspor hüviyeti olduğunu belirten Muharrem Usta, "Ne başkanıdır, ne yöneticisidir, ne futbolcusudur... Trabzonspor menfaatleri ve yarınları için kimlerle doğru işler yapılıyorsa onları alkışlamamız lazım. Bu kulübün ayağa kalkması sadece taraftarlarla olmayacak. Sadece yönetimle de olmayacak. Trabzonspor kulübünün tekrar ayağa kalkması hiç bir beklentisi olmadan kulübün en iyi konuma gelmesi adına ciğeri yananların vereceği mücadeleyle olacaktır" dedi.
 
"GENÇ TARAFTAR SAYIMIZDA SIKINTI VAR"
 
Usta, taraftarımızın bu çizgide ortaya çıkaracak olduğu gücün, hepimizi cesaretlendireceğine inandığını belirterek, "Dünyanın her tarafında bulunan taraftarlarımızı, dostlarımızı ve kardeşlerimizi hepsini bağrımıza basıyoruz. Büyük Trabzonspor kulübünün son dönemlerde yaşadıklarına baktığımızda genç taraftarlar neslinde bir sorunu var. Yaşı 50'nin üzerinde olanlarda yapılan anketlere baktığımızda taraftarlarımızın sayısı İstanbul'daki kulüplerle yarışır düzeyde. Ama genç nesile baktığımızda gerçekten üzücü bir durum ile karşı karşıyayız. Bunu mutlak manada Trabzonspor'un geleceği için dönüştürmek zorundayız. Önce ve sadece Trabzonspor diyerek bu yolculuğa bu gerçekler üstünü kurduğumuzda emin olun ki geleceğimiz çok sağlıklı olacaktır" açıklamalarında bulundu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem