Muhammet Balta görevde!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, bugün resmen görevine başladı.Trabzon'dan Ankara'ya giden ve yeni makamında ilk imzasını bugün atarak görevine başlayan Balta’nın heyecanlı olduğu gözlendi. Balta yaptığı kısa konuşmada “Hükümetimizin y

Muhammet Balta görevde!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, bugün resmen görevine başladı.
Trabzon'dan Ankara'ya giden ve yeni makamında ilk imzasını bugün atarak görevine başlayan Balta’nın heyecanlı olduğu gözlendi. Balta yaptığı kısa konuşmada “Hükümetimizin yeni uygulamaya başlattığı Bakan Yardımcılığı görevi kapsamında, yine yeni oluşturulan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine başlamış bulunmaktayım. Omuzlarımıza yüklenmiş olan bu şerefli görevin ne demek olduğunu çok iyi bilmekteyim. Bu göreve layık olmak için, mesuliyetimizin idrakinde, büyük bir özveriyle çalışacağımızın, milletimize ve ülkemize hizmet için her türlü fedakarlığı göstereceğimizin bilinmesini isterim” dedi.

“Modern kentlerin oluşması, metruk yapıların temizlenmesi, sosyal projelerin hayata geçmesinde Türkiye önemli gelişmelere şahit olacaktır” diyen Muhammet Balta “Tüm bunları çevre ile ve yöresel mimari ile uyum içersinde gerçekleştireceğiz. Geçmiş siyasi ve ticari tecrübelerimizin ışığında, herkesle ve her kesimle yakın bir diyalog içersinde olarak, kısır çekişmelerden ve faydasız tartışmalardan uzak durarak, herkesle kucaklaşmak ve ülkemize hizmet etmek arzusunda olacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem