Müge Anlı "1500" dedi

Gündüz kuşağında 8 yıldır yayınlanan ATV'nin sevilen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert', 1500'üncü bölümüyle ekrana geldi.Müge Anlı, programın 1500. bölümünün heyecanını şu sözlerle dile getirdi;"Çok teşekkür ediyorum. Dile kolay… İnsan programı yaparken

Müge Anlı "1500" dedi

Gündüz kuşağında 8 yıldır yayınlanan ATV'nin sevilen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert', 1500'üncü bölümüyle ekrana geldi.

Müge Anlı, programın 1500. bölümünün heyecanını şu sözlerle dile getirdi;

"Çok teşekkür ediyorum. Dile kolay… İnsan programı yaparken 1500. programmış, 2000. programmış fark etmiyor. Ama sizlerin desteğiyle 1500. program gerçekten insanı heyecanlandırıyor, çok mutlu ediyor. Çiçekler için çok teşekkür ediyorum. Serhat Albayrak'a, Taner Ercan'a teşekkür ediyorum.

NİCELİK OLARAK ÇOK AZ AMA NİTELİĞİ ÇOK BÜYÜK BİR EKİPLE

Bana herkes kaç kişilik bir ekiple çalıştığımı soruyor ama ben söylemiyorum. Ben, herkes iyice şaşıracak diye ekibin sayısını söylemiyorum. Nicelik olarak çok az ama niteliği çok büyük bir ekiple çalışıyorum, gönülleri çok güzek bir ekiple çalışıyorum. Biz birbirimizin gözünden ve dilinden anlıyoruz. Kuşlar sürüleriyle uçar derler ya, gerçekten benim ekibim de mükemmel. Ben buradan hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler