Müezzinoğlu'ndan Bahçeli’ye "T.C." cevabı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli, Başbakanımıza ve bana, ‘T.C.’den niye rahatsız oldular’ diyor. T.C.’den rahatsız olan ben değilim sensin. Çünkü Sudan’da, Türkiye Cumhuriyeti’nin yaptığı hastanede, Türkiye Cumhuriyeti De

Müezzinoğlu'ndan Bahçeli’ye "T.C." cevabı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli, Başbakanımıza ve bana, ‘T.C.’den niye rahatsız oldular’ diyor. T.C.’den rahatsız olan ben değilim sensin. Çünkü Sudan’da, Türkiye Cumhuriyeti’nin yaptığı hastanede, Türkiye Cumhuriyeti Devleti yazıyor” dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ödüllü projeler sonucu ortaya çıkan Eyüp Belediyesi Nikah Salonu ve Kültür Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılış Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun yanı sıra Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çanakkale Zaferi’nin 99. yıldönümü olduğunu hatırlatan Bakan Müezzinoğlu, “Rabbim şehitlerimize ve rahmete kavuşmuş gazilerimize gani gani rahmet eylesin” dedi.

"ARTIK AK PARTİ VAR"

11 yıldır AK Parti iktidarı döneminde milletin kendisini bulduğunu dile getiren Müezzinoğlu, “Milletimiz yeniden kendi hayallerinin peşinde koşmaya başladı. Bundan rahatsız olanlar var. Bu rahatsızlığını, tuzaklar, tezgahlar kurarak, planlar yaparak ifade etmek isteyenler var. Ama artık AK Parti var. Recep Tayyip Erdoğan var. Milletle beraber yürüyen bir anlayış var” diye konuştu.

‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın, insanı yücelt ki devlet yücelsin’ anlayışı içerisinde olduklarını sözlerine ekleyen Mehmet Müezzinoğlu, “Ey bu milletin kaderiyle oynamak isteyenler, ne yaparsanız yapın bu milleti de bu devleti de biz yücelteceğiz. Ve birlikte yücelteceğiz. 14 Ağustos 2001’de ‘AK Parti milletin partisidir, AK Parti milletin ortak hayallerinin ve ortak hayallerinin öncüsüdür’ dedik. Ve bir şey daha söyledik: ‘Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ dedik. Sağlık eskisi gibi mi? Ey Kılıçdaroğlu, ey Bahçeli, sağlıkta 10 yıl önce sadece AK Parti değil, sana oy veren MHP’li sana oy veren CHP’li vatandaşlarımıza da zulüm ediyordunuz. Onları sürüm sürüm süründürüyordunuz. Almanya’da Amerika’da ne varsa Türkiye’de de var” diye konuştu.

Müezzinoğlu sözlerini şöyle tamamladı: “Az önce yolda gelirken MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli, Başbakanımıza ve bana: ‘TC’den niye rahatsız oldular’ diyor. TC’den rahatsız olan ben değilim sensin. Çünkü Sudan’da, 200 yataklı Türkiye Cumhuriyeti’nin yaptığı hastaneyi 15 gün önce ben açtım. Orada da Türkiye Cumhuriyeti Devleti yazıyor. Sizler Miami’nin nerede olduğu bilmeyebilirsiniz, Somali’nin nerede olduğunu bilmeyebilirsiniz. Ama biz oradaki eserlerimizle ay yıldızlı bayrak diyoruz, Türkiye diyoruz, Türk milleti diyoruz. Bize iftira çamur atarak bu hizmetleri gizleyemezsiniz.”

Konuşmaların ardından Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ve Başkan adayı Remzi Aydın ‘Eyüp Belediyesi Nikah Salonu ve Kültür Merkezi’nin açılış kurdelesini kesti.

BAKAN MÜEZZİNOĞLU EYÜP’TE ÇANAKKALE’Yİ GEZDİ

Açılış sonrası Bakan Mehmet Müezzinoğlu, Çanakkale Zaferi’nin 99. yıldönümü nedeniyle Haliç’te kurulan Çanakkale Platosu’nu ziyaret etti. Döneme uygun kostüm ve dekorların yer aldığı platformu gezen Bakan Müezzinoğlu, Çanakkale Şehitler Abidesi maketinin altında bulunan anı defterini imzaladı. Müezzinoğlu deftere, “Zaferin üzerinden 99 yıl geçti. O ruhun yaşadığını görmek, yaşatılmaya çalışıldığını görmek, milletimin medeniyet geleceği adına beni mutlu etti. Rabbim bu milletin yar ve yardımcısı olsun. Bu ruhun sahiplerinden razı olsun” diye yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem