Mucize adam!

Nijerya kıyılarında batan bir geminin 30 metre derinlikteki enkazından üç gün sonra canlı kurtarılan Harrison Okene (29)'nin kurtarılma anına ait video görüntüsü ortaya çıktı.26 Mayıs tarihinde Nijerya'da bir gemi 12 kişilik mürettebatıyla battı. Cesetler

Mucize adam!

Nijerya kıyılarında batan bir geminin 30 metre derinlikteki enkazından üç gün sonra canlı kurtarılan Harrison Okene (29)'nin kurtarılma anına ait video görüntüsü ortaya çıktı.

26 Mayıs tarihinde Nijerya'da bir gemi 12 kişilik mürettebatıyla battı. Cesetleri çıkarmak için bir dalgıç enkazın olduğu yere daldı. Önce 10 kişinin cesedini çıkarıldı. Dalgıç geminin aşçısı Harrison Okene ile bir mürettebatın cesedini aradığı sırada büyük bir sürprizle karşılaştı. Gemi enkazında bir el aniden dalgıca uzandı. Bu sırada kamera görüntüsünü canlı izleyen koordinatör, dalgıca, "Yaşıyor, yaşıyor! Onu sıkıca tut" diye seslendi. Harrison Okene'nin elini tutan dalgıç, onu hayata bağlayan 1,3 metre çapındaki hava cebine çıkarak, "Seni evine götüreceğim" dedi. Harrison Okene yarım saat sonra kurtarma gemisine çıkartıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler