MP'de 35 Milyon çılgınlığı

Milli Piyango'nun yılbaşı ikramiyesi size çıksa ne yapardınız. Trabzonlular yeni yıla kısa bir süre kala Trabzon’da ki bayilerde satılan biletlere ilgi göstermeyi sürdürüyor .Trabzon Atatürk alanındaki seyyar milli piyango  satıcılarısı Zekeriya Danışmaz

MP'de 35 Milyon çılgınlığı

Milli Piyango'nun yılbaşı ikramiyesi size çıksa ne yapardınız. Trabzonlular yeni yıla kısa bir süre kala Trabzon’da ki bayilerde satılan biletlere ilgi göstermeyi sürdürüyor .

Trabzon Atatürk alanındaki seyyar milli piyango  satıcılarısı Zekeriya Danışmaz  bu durumdan hayli memnun...

Danışmaz yeni yıla kısa bir süre kala Trabzonluların Milli piyango biletlerine ilgisinin artığını ifade ederken, Milli piyango bileti satın alan Trabzonlularda büyük ikramiyenin kendilerine çıkması halinde neler yapacaklarını haber61'e anlattılar.

Seyyar bayii Zekeriye Danışmaz ‘’Bilet satışlarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade ederek”.Hemşerilerimizde para olmasa bile şans için çeyrek de olsa bilet alıyorlar.Bilet satışlarımız gayet iyi rağbet var.Çeyrek bilete daha çok rağbet var.yılbaşına 4 gün olmasına rağmen satışlarımız güzel.2011’ e yaklaştıkça daha da artıyor.Son güne kadar biletlerimizi bitiririz’’ diye konuştu.

Yeni yıla milyoner olmak hayali ile  girmek isteyen hemşerilerimiz soluğu milli piyango satıcılarında alırken  büyük ikramiye olan 35 milyon lirayı kazanmaları halinde neler yapacaklar:

Yakup KESKİN: Parayı kazanırsam Trabzonspor’umuza iki futbolcu alacağım.

Selehattin TAŞTAN: Başkaları gibi dış ülkeler değil kendi ülkeme yatırım yaparım.Kendi ülkemi kalkındırırım.

Sabri KOCAMAN: Hayır kurumlarına katkıda bulunurum.Onlara yardım ederim.

Erdal TAŞTAN:B uraya kadar düştük.hayat zor.Evlenecek çocuklarım var onları evlendireceğim .evimi kalkındırmam gerekiyor.

Kemal YURDAKUL: Fazla parada gözüm yok ama bu geleneği sürdürmek için alıyorum.Bir beklentim yok aslında.

Recep KANTARCI:Ben kazanırım sanmıyorum ama şans fakirin ekmeğidir ümit ediyoruz.İnsallah hayırlı biri kazanır.  Diye cevapladır.

İşte 35 milyon liralık büyük ikramiye çekilişinin   bilet fiyatları.

Tam Bilet: 32TL
Yarım Bilet: 16TL
Çeyrek Bilet: 8TL

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler