Motosiklet tutkunları Özge için sürdü

Kadıköy’de bir araya gelen motosiklet tutkunları, Mersin’de yaşanan Özgecan Aslan cinayetini protesto etti. Motosiklet tutkunları, daha sonra Kadıköy sokaklarını dolaşarak yaşanan vahşete dikkat çekti.Kadıköy meydanında toplanan yaklaşık 100 motosikletli,

Motosiklet tutkunları Özge için sürdü

Kadıköy’de bir araya gelen motosiklet tutkunları, Mersin’de yaşanan Özgecan Aslan cinayetini protesto etti. Motosiklet tutkunları, daha sonra Kadıköy sokaklarını dolaşarak yaşanan vahşete dikkat çekti.

Kadıköy meydanında toplanan yaklaşık 100 motosikletli, Mersin’de Özgecan Aslan’ın öldürülmesine tepki gösterdi. Grup, büyük bir Türk bayrağı açarak yaşanan vahşeti protesto etti. Burada bir açıklama yapan grup, yaşanan cinayeti kınadı. Motosiklet sürücüleri, "Çok rahatsızlık duyuyoruz. Bu tür olaylara karşı, cezaların ve yaptırımların artırılmasını istiyoruz" şeklinde açıklama yaptı.

Grup, yapılan açıklamanın ardından Kadıköy sokaklarını motosikletleriyle dolaşarak tepkilerini sürdürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem