Motosiklet sevdalıları dikkat!

Ekonomi Bakanlığı'nın Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan "İthalatta Haksız Rekabetin Önlenmesine İlişkin Tebliği"nde Çin, Endonezya, Malezya ve Tayland menşeli "motosiklet iç ve dış lastikleri" için yürütülen nihai gözden geçirme soruşturması son

Motosiklet sevdalıları dikkat!

Ekonomi Bakanlığı'nın Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan "İthalatta Haksız Rekabetin Önlenmesine İlişkin Tebliği"nde Çin, Endonezya, Malezya ve Tayland menşeli "motosiklet iç ve dış lastikleri" için yürütülen nihai gözden geçirme soruşturması sonuçları yer aldı.

Soruşturma sonucunda, yürürlükteki önlemin ortadan kalkması durumunda dampingin ve zararın devam etmesinin veya yeniden meydana gelmesinin muhtemel olduğu tespit edildi.

Çin, Endonezya, Malezya ve Tayland menşeli "motosiklet iç ve dış lastikleri" için yeni önlemler getirildi.

Buna göre, ülkelere göre farklılaşmakla birlikte, motosikletlerde kullanılan kauçuktan yeni dış lastikler için yüzde 0 - 100, motosikletlerde kullanılan kauçuktan iç lastikler için yüzde 19,6 - 100, tekerlekler ve bunların aksam ve parça aksesuarları yüzde 0 - 100 arasında değişen oranlarda dampinge karşı önlem alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem