Molotof atanlara tüfekle karşılık!

Diyarbakır'da bir otele molotof kokteyli atan gruba otel görevlilerinin pompalı tüfekle ateş açması sonucu yaşları 14 ile 15 olan 2 çocuk yaralandı. Polis, ateş açan 2 görevliyi gözaltına alırken, sağlık durumu iyi olan yaralılar hastanede tedaviye alındı

Molotof atanlara tüfekle karşılık!

Diyarbakır'da bir otele molotof kokteyli atan gruba otel görevlilerinin pompalı tüfekle ateş açması sonucu yaşları 14 ile 15 olan 2 çocuk yaralandı. Polis, ateş açan 2 görevliyi gözaltına alırken, sağlık durumu iyi olan yaralılar hastanede tedaviye alındı. Olay, Sur İlçesi Gazi Caddesi üzerinde dün saat 20.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre yüzleri maskeli bir grup otele molotof kokteylli saldırı düzenledi. Bunun üzerine otel görevlileri de saldıranganların üzerine pompalı tüfeklerle ateş açtı. Açılan ateşte molotof atan grupta bulunduğu iddia edilen 14 yaşındaki K.E. ile 15 yaşındaki O.D., yaralandı. Diğerlerinin kaçtığı belirtildi. Yaralanan iki çocuk ambulansla Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Polis, kaçan diğer saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Pompalı tüfekle ateş açan 2 otel görevlisi gözaltına alındı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor

 TÜFEKLE ATEŞ AÇILAN OTELİN SAHİBİ: KENDİMİZİ KORUDUK

Molotof kokteylli saldırıya uğrayan otelin sahibi Abdullah Eryılmaz, daha önce de benzer saldırılara uğradıklarını söyledi. Eryılmaz, şöyle dedi:

"Daha öncede otelimize yönelik bu tür saldırılar oldu. Molotoflu saldırının kim ya da kimler tarafından yapıldığını bilmiyoruz. Otel görevlisi kendisini savunmak için karşılık vermiş. Kendi can güvenliğimizi korumak için böyle bir yola başvuruldu."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem