MİT'ten tarihinde ilk kez özeleştiri

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarı Hakan Fidan, kurumda geride kalan bir yılı masaya yatırdı. Bu kapsamda 2010 yılı için özel bir faaliyet raporu hazırlandı. Söz konusu raporda stratejik kurumun üstünlükleri ve zayıflıkları bir bir anlatıldı. Rapo

MİT'ten tarihinde ilk kez özeleştiri

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarı Hakan Fidan, kurumda geride kalan bir yılı masaya yatırdı. Bu kapsamda 2010 yılı için özel bir faaliyet raporu hazırlandı. Söz konusu raporda stratejik kurumun üstünlükleri ve zayıflıkları bir bir anlatıldı. Raporda “Kurum mevzuat kaynaklı engeller nedeniyle bütçe imkanlarından geniş kapsamlı olarak faydalanamıyor” dendi.

 

657’YE ELEŞTİRİ YAPILDI

Başta harcamalar olmak üzere detaylı bilgilerin kamuoyuna açıklandığı raporda, teşkilat personelinin yüzde 76.5’inin 26-45 yaş arasında, bunların yüzde 77’sinin yükseköğrenim mezunu olduğu da duyuruldu. MİT personelin yüzde 80.8’inin erkek, yüzde 19.2’sinin kadın olduğu da belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler