Miting kazasında ölü sayısı 3 oldu

Muğla'nın Milas ilçesinde 2 polisin şehit olduğu, bir kişinin öldüğü trafik kazasında ağır yaralanan Suna Yıldız da hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, AK Parti'nin Muğla mitinginden görev yapan polis memurlarının bulunduğu özel otomobilin Milas-Yat

Miting kazasında ölü sayısı 3 oldu

Muğla'nın Milas ilçesinde 2 polisin şehit olduğu, bir kişinin öldüğü trafik kazasında ağır yaralanan Suna Yıldız da hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, AK Parti'nin Muğla mitinginden görev yapan polis memurlarının bulunduğu özel otomobilin Milas-Yatağan karayolunda başka bir araçla çarpışması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan Suna Yaldız, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Kazada, otomobili kullanan polis memuru Ömür Nam ve yanındaki meslektaşı Mustafa Tunç şehit olmuş, diğer aracın sürücüsü Ercüment Bütün ölmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem