MİT tırları olayında yeni gelişme

MİT TIR’larını aratan savcılar ve askeri yetkililer için yargılama izni çıktı. Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu 2. Dairesi, Adana ve Hatay’da MİT TIR’larının durdurulup aranması kararını veren savcılar için yargılama izni verdi. Adana Cumhuriyet Savcıla

MİT tırları olayında yeni gelişme
MİT TIR’larını aratan savcılar ve askeri yetkililer için yargılama izni çıktı.
 
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu 2. Dairesi, Adana ve Hatay’da MİT TIR’larının durdurulup aranması kararını veren savcılar için yargılama izni verdi.
 
Adana Cumhuriyet Savcıları Süleyman Bağrıyanık, Aziz Takçı, Özcan Şişman ve Ahmet Karaca ile dönemin Kırıkhan Başsavcısı Yaşar Kavalcıoğlu’nun, müfettişlerin meslekten ihraç talebine ilişkin savunmalarının alınmasını da kararlaştırdı.
 
HSYK, dönemin Adana İl Jandarma Komutanı Albay Özkan Çokay, dönemin Ceyhan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erdal Yılmaz, dönemin Kırıkhan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kubilay Ayvaz hakkında da yargılama izni verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem