MİT sınavına yoğun ilgi

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarlığı'nın erkek istihbarat uzman yardımcısı sınav ilanına, yüksek düzeyde başvuru oldu.MİT'ten yapılan açıklamada, Müsteşarlığın, sınav ilanını ilk defa kısa bir film hazırlayarak kamuoyuna duyurduğu anımsatıldı.Son

MİT sınavına yoğun ilgi

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarlığı'nın erkek istihbarat uzman yardımcısı sınav ilanına, yüksek düzeyde başvuru oldu.

MİT'ten yapılan açıklamada, Müsteşarlığın, sınav ilanını ilk defa kısa bir film hazırlayarak kamuoyuna duyurduğu anımsatıldı.

Son başvuru tarihinin 21 Eylül 2012 olduğu bildirilen sınav için yüksek düzeyde başvuru yapıldığı vurgulanırken, sınava sosyal ve mühendislik birimlerinin bazı bölümlerinden mezun olanların başvurabildiği hatırlatıldı.

Müsteşarlıktan daha önce yapılan açıklamada, İstihbarat uzman yardımcısı kadrosuna üniversitelerin hukuk, uluslararası ilişkiler, kamu yönetimi, siyaset bilimi, işletme, iktisat, maliye, psikoloji, sosyoloji, gazetecilik gibi bölümlerinin yanı sıra bu yıl ilk defa elektrik ve/veya elektronik mühendisliği, endüstri mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, elektronik ve haberleşme mühendisliği, bilgisayar bilimi ve mühendisliği, bilgisayar bilimleri mühendisliği, telekomünikasyon mühendisliği, fizik mühendisliği ve nükleer enerji mühendisliği bölümlerinden mezun adayların başvuruların da kabul edileceği bildirilmişti.

Başvurular, Müsteşarlığın ''www.mit.gov.tr'' adresli internet sitesi üzerinden online yapılacak.

İnternet sitesinde ayrıca ilana ait detaylara da ulaşılabiliniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler