MİT o ses kaydını inceliyor

Edinilen bilgilere göre Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), ses kaydı ile ilgili inceleme başlattı. Ses kaydı paylaşım sitesi Youtube'da yayınlandı. Güney'in "Bana bir şey olursa bu bandı yayınlayın" diye MİT’çilerle yaptığı bir toplantının ses kaydını arka

MİT o ses kaydını inceliyor
Edinilen bilgilere göre Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), ses kaydı ile ilgili inceleme başlattı.
 
Ses kaydı paylaşım sitesi Youtube'da yayınlandı. Güney'in "Bana bir şey olursa bu bandı yayınlayın" diye MİT’çilerle yaptığı bir toplantının ses kaydını arkadaşına verdiği iddia ediliyor. Ömer Güney’in yakını videonun girişinde şunları yazıyor:
“Ben Fransa /Paris’te üç kadını öldüren Ömer Güney'ın yakınıyım. Paris’te Ömer 17 Ocak’ta tutuklandı. Ömer, tutuklanmadan önce bana verdiği bilgi ve belgeleri başıma bir iş gelirse bunları açıklarsın diyerek verdi. Ömer Paris'te öldürdüğü üç kadının, öldürme talimatlarını MİT'ten almış. Esas hedefi Sakine Cansız’mış. Diğerlerini eylem sırasında orada bulunduklarından dolayı öldürmek zorunda kalmış. Eylemden önce defalarcaTürkiye ’ye giderek MİT’çilerle bir araya gelip eylemi planlamışlar.
 
Fransa’dan Türkiye’ye gelip giderken uçak biletlerini MİT’çiler almış. Öldürmek için kullandığı silahı ve diğer şeylerini almak için parayı Ömer’e MİT’çiler vermiş. MİT’çilerlerle yapmış olduğu bir toplantının ses kaydını almış. Bu kaydın bazı yerlerini başına bir iş gelirse bunları saklamam ve gerektiğinde yayınlamam için bana verdi. Ömer’i hapiste kimse arayıp sormuyormuş. MİT'çiler Ömer’i kullanmışlar. Ömer’in benden istediği bunlardı. Hepsini yazdım.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem