MİT mensubunun karısı son yolculuğuna uğurlandı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, cinnet geçiren MİT mensubu kocası tarafından kızıyla birlikte silahla vurulan kadın toprağa verildi.Olay, geçen pazar günü Dr. Ziya Kaya Mahallesi'nde bir apartmanın 3. katında dün meydana geldi. , MİT mensubu Kenan Şen (45), k

MİT mensubunun karısı son yolculuğuna uğurlandı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, cinnet geçiren MİT mensubu kocası tarafından kızıyla birlikte silahla vurulan kadın toprağa verildi.

Olay, geçen pazar günü Dr. Ziya Kaya Mahallesi'nde bir apartmanın 3. katında dün meydana geldi. , MİT mensubu Kenan Şen (45), kayınpederinin evinde eşi Seçil Şen (37) ve 10 yaşındaki kızı Eda'yı vurduktan sonra intihar etti. Kenan Şen ve kızı ölürken, eşi ise tedavi gördüğü hastanede dün akşam hayatını kaybetti.

Seçil Şen'in de ölüm haberinin alınması Gemlik'i yasa boğdu. Şen, Gemlik Çarşı Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından ilçe kabristanına defnedildi. Şen'in babası Osman Sivas'ın ayakta durmakta zorlandığı görüldü. Cenazeye AK Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, belediye meclis üyeleri, ailenin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Organ Nakli Bursa Bölge Sorumlusu Dr. Yavuz Selim Çınar, Seçil Şen'in ailesiyle görüşerek organlarını bağışlamaları konusunda ikna etti. Dün gece Muradiye Devlet Hastanesi'nde gerçekleşen operasyon ile Şen'in karaciğeri Bursa Acıbadem Hastanesi'nde, iki böbreği ise Balıkesir ve İzmir'de organ bekleyen üç hastaya nakledilmek üzere gönderildi.

MİT mensubunun karısı son yolculuğuna uğurlandı

MİT mensubunun karısı son yolculuğuna uğurlandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem