MİT bakın nasıl bir ilan yaptı?

Teşkilat bir ilke imza atarak 2 reklam filmiyle personel arayacak.Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) bir ilke imza atarak, yeni alacağı erkek istihbarat uzman yardımcılarını hazırlattığı 2 reklam filmiyle arıyor. Casus filmlerini aratmayan reklamda, yeni al

MİT bakın nasıl bir ilan yaptı?

Teşkilat bir ilke imza atarak 2 reklam filmiyle personel arayacak.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) bir ilke imza atarak, yeni alacağı erkek istihbarat uzman yardımcılarını hazırlattığı 2 reklam filmiyle arıyor. Casus filmlerini aratmayan reklamda, yeni alınacak personele sıra dışı kariyer imkanları sunuluyor.

2 REKLAM HAZIRLANDI
MİT, bünyesine katacağı yeni istihbarat elemanlarını hazırlattığı reklam filmi ile arıyor. Personel alımlarını daha önce gazetelere verdiği ilanlar ile arayan MİT, bu sefer farklı bir yönteme başvurarak iki reklam hazırlattı.

Casus filmlerini de aratmayan sahnelerin yer aldığı reklamlarda yeni alınacak personele sıra dışı kariyer imkanları da sunuluyor. Adaylarda iyi derece yabancı dil bilme şartı aranıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler