Mısır'da Türk bayrağını yaktılar!

Mısır'da medyanın Türkiye hükümeti karşıtı başlattığı linç kampanyası sokağa da yansıdı. Darbeciler bir grup darbe yanlısını sokağa dökerek Erdoğan karşıtı gösteri düzenletti. Kadın ve çocukların ağırlıkta olduğu az sayıdaki grup, üzerinde Başbakan Erdoğa

Mısır'da Türk bayrağını yaktılar!

Mısır'da medyanın Türkiye hükümeti karşıtı başlattığı linç kampanyası sokağa da yansıdı. Darbeciler bir grup darbe yanlısını sokağa dökerek Erdoğan karşıtı gösteri düzenletti. Kadın ve çocukların ağırlıkta olduğu az sayıdaki grup, üzerinde Başbakan Erdoğan'ın ve Türkiye bayrağının bulunduğu posterleri ateşe verdi.

Mısır'da medya bir süredir Erdoğan alehinde haberler yapıyordu. Son olarak Mısır medyası Başbakan Erdoğan'ın Müslüman Kardeşlerle ittifak kurarak Mısır'daki darbe yönetimini devirmek için bir plan hazırladığını ve bu planın 19 Kasım'da hayata geçireleceği iddiasını ortaya atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler