Mısır'da 120 kiloyla hapse girdi 65 kilo çıktı!

Mısır'da yatta bulunan fişek yüzünden 13 ay tutuklu kaldıktan sonra geçtiğimiz günlerde beraberindeki 7 kişi ile birlikte özgürlüğüne kavuşarak memleketi Trabzon'a gelen stajer gemi kaptanı Giray Terzi, hapiste verdiği 55 kilonun ardından ilk iş olarak he

Mısır'da 120 kiloyla hapse girdi 65 kilo çıktı!

Mısır'da yatta bulunan fişek yüzünden 13 ay tutuklu kaldıktan sonra geçtiğimiz günlerde beraberindeki 7 kişi ile birlikte özgürlüğüne kavuşarak memleketi Trabzon'a gelen stajer gemi kaptanı Giray Terzi, hapiste verdiği 55 kilonun ardından ilk iş olarak hemen hastanede Check-up yaptırmak oldu.

Cezaevine 120 kilogram olarak giren ve tutuklu kaldığı 13 ay içinde 55 kilo zayıflayarak 65 kiloya kadar inen Giray Terzi, tedbir amaçlı olarak  Check-up yaptırırken, verdiği kilolar nedeniyle herhangi bir sağlık problemi ile karşılaşmadığını ancak tedbir amaçlı bir Check-up'tan geçtiğini söyledi. Ayda ortalama 5 kilogram verdiğini belirten Terzi, Mısır dönüşünde annesinin kendisini tanıyamadığını ve kendisinin de sık sık evinde eski resimlerine bakıp güldüğünü belirtti.

Giray Terzi, yaklaşık 13 ay önce Bodrum'dan sipariş edilen yatı Avustralya'ya götürmek için yola çıkan ancak Mısır'ın Port Said Limanı'nda yatta yapılan aramada "bildirilmemiş av tüfeği fişeği" bulunduğu iddiasıyla 13 ay bu ülkede 7 arkadaşıyla birlikte tutuklu kaldıktan sonra mahkemece beraat ederek geçtiğimiz günlerde memleketi Trabzon'a dönmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem