Miranda Kerr'den Türkçe Tweet

Dünyaca ünlü top model Miranda Kerr, 9 Ocak'ta Antalya'da katılacağı Dosso Dossi Fashion Show için resmi Facebook ve Twitter hesaplarından Türkçe mesaj yayınladı. Kerr, "Merhaba Türkiye. 9 Ocak'ta Dosso Dossi Fashion Show'da görüşmek üzere. Love you all"

Miranda Kerr'den Türkçe Tweet

Dünyaca ünlü top model Miranda Kerr, 9 Ocak'ta Antalya'da katılacağı Dosso Dossi Fashion Show için resmi Facebook ve Twitter hesaplarından Türkçe mesaj yayınladı. Kerr, "Merhaba Türkiye. 9 Ocak'ta Dosso Dossi Fashion Show'da görüşmek üzere. Love you all" diye yazdı.

Haziran ayında Antalya’daki Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıkması beklenirken, Gezi Parkı olayları üzerine Amerikan diplomatların uyarısıyla Türkiye’ye gelemeyeceğini attığı üzüntü dolu bir Twitter mesajı ile bildiren Miranda Kerr’den yeni bir mesaj daha geldi. Dün gece, resmi Facebook ve Twitter hesaplarından birer mesaj yayınlayan dünyaca ünlü top model, Ocak ayında Antalya’da 17’ncisi düzenlenecek olan Dosso Dossi Fashion Show için bu kez geleceğini duyurdu.

"Merhaba Türkiye. 9 Ocak’ta Dosso Dossi Fashion Show’da görüşmek üzere. Love you all" diyen Miranda Kerr’in yaklaşık 5 milyon takipçisi ile paylaştığı mesajında Türkçe kelimler kullanmasının geçtiğimiz Haziran ayında gelememesinden dolayı sevenlerinin gönlünü almak için olduğu düşünüldü.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem