Minik kızın polis babasına tavsiyeleri izlenme rekoru kırıyor

Türkiye'de 1 Kasım seçimleri öncesinde artan terör olaylarından etkilenen küçük kız çocuğunun babasına verdiği tavsiyeler, internette paylaşım rekoru kırıyor.Babasını kapıda işe uğurlarken annesinin o anları kayda aldığı videoda küçük kız, "Çocukların da

Minik kızın polis babasına tavsiyeleri izlenme rekoru kırıyor

Türkiye'de 1 Kasım seçimleri öncesinde artan terör olaylarından etkilenen küçük kız çocuğunun babasına verdiği tavsiyeler, internette paylaşım rekoru kırıyor.

Babasını kapıda işe uğurlarken annesinin o anları kayda aldığı videoda küçük kız, "Çocukların da gelmesi gerek. Senin başına bir iş açılır diye ben de gelmek istiyorum. Babacığım seni korumam gerekiyor. Sana bir şey olmasın. Başına bir iş açılmasın. Hayatını kurtarayım diye yanında geleyim diyorum. Ama babacığım vururlar seni. Ben yanında olayım araba çarpar sana. Zarar gelmesin sana, senin gözün kör olmasın, bir yerine zarar gelmesin. Başını bir belaya sokma tamamı yoksa kızım nerede dersin?" diyor. Bunun üzerine baba, "kötü adamları yenebileceğini, yanında silahı olduğunu ve başına bir iş açmayacağı" sözünü vererek güçlükle kızını ikna ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem