Minik kıza tacizin cezası kesildi!

Komşusunun kızına cinsel istismarda bulunan Hüseyin A. isimli zanlının 20 yıl hapsi istendi.  Bolu'da, komşusunun 10 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 60 yaşındaki Hüseyin A'nın, 20 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanmasına

Minik kıza tacizin cezası kesildi!

Komşusunun kızına cinsel istismarda bulunan Hüseyin A. isimli zanlının 20 yıl hapsi istendi. 

Bolu'da, komşusunun 10 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 60 yaşındaki Hüseyin A'nın, 20 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanmasına başlandı.
 
Geçen Mart ayında Sümer Mahallesi'nde meydana gelen olayda Hüseyin A., iddiaya göre aynı apartmanda oturan komşusunun kızı E.E.'ye okul dönüşünde apartmanın kömürlüğünde cinsel istismarda bulundu. E.E'nin durumu ablasına anlatması ve ardından ailenin şikayetiyle tutuklanan Hüseyin A., 'Çocuğun cinsel istismarı' ve 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak' suçlarından 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davada hakim karşısına çıktı.
 
Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada Hüseyin A., çocukları çok sevdiğini söyleyerek, "Camiden geldim, apartmanın önünde oturuyordum. 'Kızım nasılsın?' dedim. Başka hiçbir şey yapmadım. Üzerime atılı suçlamaları reddediyorum. Ben 15 yıldır o binada oturuyorum. Komşularımdan hiçbiriyle sorunum yok. Olay yanlış anlaşılmadan ibaret. Ben mağdura hiçbir şekilde dokunmadım, öpmedim" dedi. 
 
Kızın babası Mahir E. ise olayı öğrendikten sonra yanına gittiği Hüseyin A.'nın, "Sevmek için sarıldım, baba şefkatiyle öptüm. Büyütmeyin lütfen. İsterseniz buradan taşınırım. Ne olur polisi aramayın" dediğini ileri sürerek şikayetçi olduğunu söyledi. Abla G.E. de tanık olarak dinlendi. Apartmanda oturan diğer 3 tanık ise Hüseyin A.'nın çocukları çok sevdiğini, baba şefkatiyle yaklaştığını, apartmanda kendi çocuklarının da yaşadığını ve bugüne kadar böyle bir olayla karşılaşmadıklarını söyledi. 
 
Sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, diğer tanıkların dinlenmesi ve kömürlüğün dışarıdan görülüp görülmediğinin tespiti için duruşmayı erteledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler