Minik çocuğun öldüğü kaza kamerada

Bitlis'in Tatvan ilçesinde önceki gün meydana gelen ve 7 yaşındaki öğrenci Umut Can Çoban'ın ölümüyle sonuçlanan kaza MOBESE kameralarına yansıdı.Karşıyaka Mahallesi'nde alt ve üst geçidin bulunduğu yolda karşısından karşıya geçmek isteyen, Karşıyaka İlko

Minik çocuğun öldüğü kaza kamerada

Bitlis'in Tatvan ilçesinde önceki gün meydana gelen ve 7 yaşındaki öğrenci Umut Can Çoban'ın ölümüyle sonuçlanan kaza MOBESE kameralarına yansıdı.

Karşıyaka Mahallesi'nde alt ve üst geçidin bulunduğu yolda karşısından karşıya geçmek isteyen, Karşıyaka İlkokulu 2'inci sınıf öğrencisi Umut Can Çoban'a F.İ. yönetimindeki 21 EZ 510 plakalı otomobil çarpmıştı. Aynı araç ile Tatvan Devlet Hastanesi ek hizmet binasına kaldırılan Umut Can Çoban, durumu ağır olduğu için ilk müdahalelerinin ardından Van Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmiş, Umut Can Çoban, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

KAZA MOBESE KAMERALARINA YANSIDI

Umut Can'ın yaşadığı kaza ise MOBESE kameralarına yansıdı. Görüntülerde küçük Umut Can'ın 3 arkadaşı ile birlikte yolun karşısına geçmek için okulun hemen yanında bulunan üst geçidi kullandığı görülüyor. Yolun karşısına geçtikten sonra tekrar okulun bulunduğu karşı tarafa geçmek isteyen küçük Umut'a bu kez yoldan karşıya geçtiği sırada bir aracın çarptığı ve diğer arkadaşlarının ise son anda kurtuldukları görüntülere yansıyor.

Minik çocuğun öldüğü kaza kamerada

Minik çocuğun öldüğü kaza kamerada

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem