Minibüsün ezdiği şahıs feci şekilde can verdi

İndiği minibüsün geri manevra yapması sonucu altında kalan kişi hayatını kaybetti.

Minibüsün ezdiği şahıs feci şekilde can verdi
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde indiği minibüsün geri manevra yapması sonucu altında kalan bir kişi ezilerek hayatını kaybetti.

Kaza bu gün saat 15.30 sıralarında ilçeye bağlı Yukarıhocalar Köyü girişinde meydana geldi. İddiaya göre Kdz. Ereğli ilçesi merkezinden alışveriş yaptıktan sonra Mehmet K. idaresindeki 67 M 8374 plakalı minibüs ile köyüne dönen Sadettin Kızılaslan (54) indiği minibüsün arkasında bekleye başladı. Sadettin Kızılaslan arkasında beklediği ve geri manevra yaptığını fark edemediği minibüsün altında kalarak feci şekilde can verdi. Sürücünün durumu fark etmesi üzerine yaptığı tüm müdahaleler ise Sadettin Kızılaslan’ı geri getirmedi. Olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri Kızılaslan’ın hayatını kaybettiğini belirlerken, jandarma ekipleri minibüs sürücüsü Mehmet K.’yi gözaltına alarak karakola götürdü.

Jandarma kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler