Minibüs dehşeti kamerada

 Avcılar'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden yolcu minibüsü petrol istasyonuna daldı. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan kazada, yolculardan biri hayatını kaybetti, 26 kişi yaralandı. Kaza, TEM Otoyolunu Bahçeşehir'e bağlayan yan yol

Minibüs dehşeti kamerada

 Avcılar'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden yolcu minibüsü petrol istasyonuna daldı. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan kazada, yolculardan biri hayatını kaybetti, 26 kişi yaralandı.
 
Kaza, TEM Otoyolunu Bahçeşehir'e bağlayan yan yol üzerinde geçtiğimiz cuma günü meydana geldi. Sabah saatlerinde yaşanan kaza anı istasyonun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde; minibüs şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybederek petrol istasyonuna girdiği ve ardından savrularak ilerlediği görülüyor.
 
İstasyonun pompasına vurmamak için son anda manevra yapan sürücünün kullandığı 34 M 0817 plakalı minibüs kısa bir süre sonra işyerinin istinat duvarına çarparak durdu. Minibüsün pompalara çarpmaması ise olası bir faciayı son anda önledi. Kazanın hemen ardından petrol istasyonunda bulunan vatandaşlar ve çevredekiler kazazedelere yardım için olay yerine koştu.
 
MİNİBÜS YOLCULARI OLAY ANINI ANLATTI
 
Olay sırasında minibüste bulunan ve yaralanan yolculardan Güneş Aktürk, hasta yatağında İHA muhabirinin sorularını yanıtladı. Aktürk, "Hatırladığım kadarıyla araba bayağı sarsıldı. Sonra petrole girdik. Petrolde 2 kişiye çarptıktan sonra duvara çarptık. Sıkışmıştık. Orada o an bize ilkyardım hemen ulaşamadı. Vatandaşlar yardım ederek bizi çıkardı. Daha kötüleri vardı. Onları da çıkardıktan sonra önce onları ambulansa koyup götürdüler. Sonra bizi götürdüler. O an zaten çok kötüydü. Pek hatırlayamıyorum zaten. Gözlerimi kapattığım zaman o anlar gözümün önüne geliyor uyuyamıyorum. Neden ve nasıl oldu nasıl oldu bilemiyorum" dedi.
 
Minibüsün tıka basa dolu olduğunu belirten Aktürk, "Minibüste en az 35-40 kişi vardı. Bayağı kalabalıktı. Çok insan vardı. Ayakta da çok yolcu vardı. Bizim insanlarımızdan dolayımı devletimizden dolayımı bilmiyorum ama dolmuşlarımız kapıları açık, insanlar sarkarak biniyorlar ve yolculuk ediyorlar. Bu vaziyette yolculuk yapıyoruz" dedi.
 
Polis kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, yaralılar minibüs sürücüsü ve hat sahibinden şikayetçi oldu

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler