Milyoner milyoner yarışmasında

 Selda Sipahioğlu'nun ailesi Fruko'yu 100 milyon dolara satarak bir süre önce gündeme oturmuştu. Milyoner ailenin kızı olan Selda Sipahioğlu geçtiğimiz Perşembe atv'nin sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de "Otobüslerde yolcuların genellikl

Milyoner milyoner yarışmasında

 

Selda Sipahioğlu'nun ailesi Fruko'yu 100 milyon dolara satarak bir süre önce gündeme oturmuştu. Milyoner ailenin kızı olan Selda Sipahioğlu geçtiğimiz Perşembe atv'nin sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de "Otobüslerde yolcuların genellikle oturmak istedikleri koltuk hangisidir?" sorusunu bilemeyince sosyal medyada günün alay konusu oldu. 

 

İnsanlar, Selda Hanım için şu yorumlarda bulundu: Hayatında hiç otobüse binmemiştir ki... Otobüsü limuzin ile karıştırdı herhalde. Yardım yapacaksan, kendi paranla yapsaydın. Paran mı yok? 'Bagaj' cevabı da verebilirdi. Ekmeğin fiyatı çıksaydı da elenirdi bu kadın. Hangi memlekette yaşıyor bu kadın?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem