Milli Piyango milyoneri selfie çektirdi

Denizli’nin Çal ilçesinde 21 yaşındaki Murat Alişan’nın, Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekilişi için Aydın’dan aldığı çeyrek bilete büyük ikramiye isabet etti

Milli Piyango milyoneri selfie çektirdi

Alişan, Çal’ın Akkent mahallesinde minibüs  yaparak geçimini sürdürüyordu.

Vatan'dan Emre Eser'in haberine göre “2692160” numaralı çeyrek bilete piyangonun vurmasının ardından  Alişan, ortadan kayboldu. Murat Alişan’ın babası Şükrü Alişan, oğlunun kuzeni ve amcasının oğlu ile birlikte Ankara’ya ikramiyeyi almaya gittiğini söyledi. 

Minibüs şoförlüğü yapan Murat Alişan, 20 NR 160 plakalı minibüsün plakasını biletin son üç numarası olarak seçti. Böylece aracın plakası kendisine 12.5 milyon lira kazandırmış oldu.

Milyoner selfie’si

Aradan bir hafta geçtikten sonra Alişan, Ankara’da bir Halkbank şubesinde çektiği fotoğrafları paylaştı. Alişan’ın paylaştığı fotoğraflarda banka görevlileri ve arkadaşları ile birlikte selfie çektiği görüldü. Alişan, yurt dışına çıktığı hakkındaki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi, “Bir yere gittiğim yok. Çal’a geri döndüm. Buradan ayrılmayı düşünmüyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler