Milletvekilleri kayıt yaptırıyor

 26. Dönem milletvekillerinden 510'u kayıt yaptırdı.    TBMM Şeref Holü'nde kayıt masalarında, 1 Kasım seçimleri sonrasındaki en yoğun gün yaşandı. 49 milletvekili, yarın yapılacak yemin öncesinde Meclis'e gelerek kayıt işlemlerini tamamladı.    Milletvek

Milletvekilleri kayıt yaptırıyor
 26. Dönem milletvekillerinden 510'u kayıt yaptırdı. 
 
TBMM Şeref Holü'nde kayıt masalarında, 1 Kasım seçimleri sonrasındaki en yoğun gün yaşandı. 49 milletvekili, yarın yapılacak yemin öncesinde Meclis'e gelerek kayıt işlemlerini tamamladı. 
 
Milletvekilleri kayda gelirken yörelerine özgü yiyecek, içecek ve takıları da getirmeyi ihmal etmedi. 
 
AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri ile birlikte, kuliste kurulan tezgahta dondurma, baklava ve fıstık ezmesi ikram etti. 
 
AK Parti Burdur Milletvekilleri Reşat Petek ve Bayram Özçelik, iktidar kulisi önüne kurulan masalarda sahlep, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar incir ve keçi sütünden yapılan dondurmayı basın mensupları ve Meclis çalışanlarına dağıttı. 
 
AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ve İsmail Bilen ise Manisa'nın ünlü sultaniye üzümünü Meclis'e taşıdı.   
 
AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu badem ezmesi, AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut Keban Baraj Gölü'nde üretilen alabalık, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz Kavala kurabiyesi, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun ise fındık dağıttı. 
 
CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, üzerinde "Yastayız, 10 Ekim 2015, unutma" yazılı tişörtle gelerek kaydını yaptırdı. 
 
AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ise kayıt işlemlerini eşi, çocukları ve 22. Dönem milletvekili olan babası Süleyman Bölünmez ile yaptı. Çankırı, Mardin'e özgü telkariden yapılmış Türk bayrağı rozetini Meclis çalışanları ve basın mensuplarına dağıttı. 
 
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke de kayda eşi, çocukları ve babası İskender Sayek ile birlikte geldi.   
 
Kayıt yaptırmayan 40 milletvekili ise işlemlerini yarın yemin törenine kadar yaptırabilecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem