Milletvekilini şok eden kaza

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Faruk Bal'ın içinde bulunduğu makam arabası, Eskişehir çevre yolunda, karşıdan karşıya geçmek isteyen anne ve oğluna çarptı. Kazada ağır yaralanan anne ve oğul, Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesi'ne kald

Milletvekilini şok eden kaza

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Faruk Bal'ın içinde bulunduğu makam arabası, Eskişehir çevre yolunda, karşıdan karşıya geçmek isteyen anne ve oğluna çarptı. Kazada ağır yaralanan anne ve oğul, Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.

 

        Olay, Eskişehir Ankara Çevre Yolu’nda meydana geldi. MHP Konya Milletvekili Faruk Bal’ın içerisinde bulunduğu 06 AJ 5429 plakalı makam aracı, 71 Evler Mevkii Ankara istikametinde kaza yaptı. 100 metre ileride bulunan yaya üst geçidini kullanmayarak çevre yolundan geçmek isteyen anne Melek Oğuz ve Sefa Oğuz’a çarpan araç, güçlükle durabildi. Kaza sonrası aracın içindekilerin, durumu polise ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, anne ve oğluna ilk müdahalede bulundu. Durumu ağır olan anne ve oğlu, Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı. 

 

        Kaza sonrası şok yaşayan Milletvekili Bal ise ifade vermek üzere emniyete gitti. Faruk Bal’ın, ifadesinin ardından Ankara’ya gideceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler