Milletvekili Köseoğlu Cuma namazı kıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'ye geldiğinde Güneysu ilçesine 9 km mesafede ve bin 200 rakımlı Kıble Dağı zirvesinde inşa edilemesini istediği Hacı Hafız Yusuf Yılmaz Camii'nin açılışı yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trabzon Havalimanına inmesin

Milletvekili Köseoğlu Cuma namazı kıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'ye geldiğinde Güneysu ilçesine 9 km mesafede ve bin 200 rakımlı Kıble Dağı zirvesinde inşa edilemesini istediği Hacı Hafız Yusuf Yılmaz Camii'nin açılışı yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trabzon Havalimanına inmesinin ardından başta AK Parti Trabzon Milletvekilleri olmak üzere bir çok milletvekili ve bürokrat kendisi ile Rize'ye gitti.

Bu milletvekillerinin arasında Doğu Karadeniz'in tek kadın Milletvekili olan AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu'da yer aldı. 

Caminin açılışının ardından burada Cuma namazı kılındı. Cuma namazında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun eşi Hamdiye Soylu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli’nin eşi Hatice Canikli ve Milletvekili Köseoğlu'nunda saf tutması dikkat çekti.

İlk kez cuma namazı kılan Köseoğlu, “Böylesine anlamlı ve tarihi bir günde ilk Cuma namazını eda etmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi. 

Köseoğlu, kendisi için oldukça anlamlı ve özel bir gün yaşadığını belirterek, “Bizim kadim medeniyetimiz, estetiği öne çıkarmış, bu estetikle de tarihe mühürler vurmuştur. Kıble Dağı’nda da hamdolsun böyle bir mührün vurulmuş olması bizi gerçekten mutlu etmektedir. Burada bizim medeniyetimizin bir mührü olan bu mescidiniz vardır. Bu camimiz var. Ben de bu tarihi ve anlamlı günde ilk Cuma namazını eda etmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum.” biçiminde konuştu.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem