Midesindeki gazlı bezle 36 yıl yaşadı!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde yaşayan Osman Elmas, midesindeki sancı nedeniyle Fatsa Medi Tech Hastanesi'ne gitti. Burada tedavi olan ve mide filmi çekilen Elmas'ın midesinde bir kitle tespit edildi. Yapılan incelemeler sonrasında Osman Elmas, 36 yıl önce İsta

Midesindeki gazlı bezle 36 yıl yaşadı!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde yaşayan Osman Elmas, midesindeki sancı nedeniyle Fatsa Medi Tech Hastanesi'ne gitti. Burada tedavi olan ve mide filmi çekilen Elmas'ın midesinde bir kitle tespit edildi. Yapılan incelemeler sonrasında Osman Elmas, 36 yıl önce İstanbul'da mide ameliyatı olduğunu ve gazlı bezin de büyük olasılıkla o dönemden kaldığını belirtti. Bunun üzerine Elmas, Fatsa Medi Tech Hastenesi'nde yeniden ameliyat oldu. Op.Dr. Çetin Karadağ tarafından ameliyata alınan Osman Elmas’ın midesindeki gazlı bez başarılı bir operasyonla çıkarıldı.

Op.Dr. Çetin Karadağ, "Bize geldiğinde Osman Bey’in genel durumu son derece bozuk bir şekildeydi. Ben muayene ettim. Tomografisini çektik ve o midesinde bir sıkıntı olduğunu gördük. Biz içinde gazlı bezin olduğunu hiç düşünmedik. Pankreasta bir sıkıntı olduğunu düşündük. Ameliyatta midesinde bir gazlı bezin olduğunu gördük. Hemen o bölgeyi temizledik. Hastamız yaklaşık 1 hafta yoğun bakımda kaldı. Şimdi sağlık durumu iyi. Bu tip vakalarla çok nadir karşılaşıyoruz. Kendisi bize 36 yıl önce midesinden ameliyat olduğunu söyledi. Gazlı bez o dönem ameliyat sırasında unutulmuş olabilir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler