Midelerinden 80 Bin Dolar Çıktı

 Kolombiya'nın Medellin kenti havaalanında midelerinde 80 bin dolar bulunan 2 kişi emniyet güçlerince yakalandı.Kolombiya'nın Medellin kenti havaalanında midelerinde 80 bin dolar bulunan 2 kişi emniyet güçlerince yakalandı. Gözaltına alınan zanlılar hakkı

Midelerinden 80 Bin Dolar Çıktı

 

Kolombiya'nın Medellin kenti havaalanında midelerinde 80 bin dolar bulunan 2 kişi emniyet güçlerince yakalandı.Kolombiya'nın Medellin kenti havaalanında midelerinde 80 bin dolar bulunan 2 kişi emniyet güçlerince yakalandı.
 
Gözaltına alınan zanlılar hakkında 'kara para aklama' suçundan dava açılacağı bildirildi.
 
Kolombiya'nın Medellin kenti havaalanında midelerinde 80 bin dolar bulunan 2 kişinin yakalandığı bildirildi.
 
Medellin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, naylona sarılı dolarları uyuşturucu kaçakçılarının eroin ve kokaini kaçırma yönteminde olduğu gibi yutarak midelerinde kaçırmaya çalışan 2 kişinin yakalandığı belirtildi.
 
Açıklamada, 8 Eylül'de uçakla gelen Kolombiya vatandaşı bir yolcunun gözaltına alındığı ifade edilerek, sinirli davranışları dikkati çeken bu kişinin götürüldüğü karakolda para yuttuğunu itiraf ettiği kaydedildi.
 
Öte yandan, Kosta Rika'dan gelen ve Venezüella pasaportu taşıyan bir kişinin de dün havaalanında yakalandığı kaydedilerek, gözaltına alınan söz konusu kişinin de midesinde para taşıdığının ortaya çıktığı bildirildi.
 
İşadamı olduklarını ve birbirlerini tanımadıklarını söyleyen söz konusu 2 kişi hakkında ''kara para aklama'' suçlamasıyla dava açılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler