Microsoft Office 2016 dağıtıma hazır

İlk olarak Mayıs ayının sonunda ön sürümü yayınlanan Office 2016’nın yeni sürümüyle birlikte de tahmin edebileceğimiz gibi çok sayıda irili ufaklı güncelleştirme ve iyileştirmeye de gidilmiş.Gerçi genel kullanımda bir değişiklik hissetmek pek mümkün olmas

Microsoft Office 2016 dağıtıma hazır

İlk olarak Mayıs ayının sonunda ön sürümü yayınlanan Office 2016’nın yeni sürümüyle birlikte de tahmin edebileceğimiz gibi çok sayıda irili ufaklı güncelleştirme ve iyileştirmeye de gidilmiş.

Gerçi genel kullanımda bir değişiklik hissetmek pek mümkün olmasa da şablon oluşturma, metin ayarlama gibi ince ayarlarla işimiz varsa değişiklikleri yapılan değişiklikleri hemen fark edebilirsiniz.

559e3148f0dc1e1ef014f94e.jpg

Tabii örneğin Excel’in sütunlarındaki değişiklik, Word’e eklenen gerçek zamanlı yazma -özellikle başkalarıyla birlikte yazılan metinlerde çok işe yarayacağa benziyor- el yazısını metine dönüştürme ve sesli komutla arama gibi ilk görüşte gözümüze çarpan bazı yenilikler olduğunu da söylemekte yarar var. İlerleyen zamanlarda yeni değişiklikler yaşanabilir.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler