Haber61 TV

Haber61 TV
MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın’ın oğlu genç işadamı Batuhan Aydın, Wyndham Otel Satış ve Pazarlama Sorumlusu Amber Erin Haktanır’la görkemli bir düğünle evlendi. Çiftin şahitliğini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptı.

JW Marriot Otel’de düzenlenen düğüne MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yanı sıra çok sayıda partili, iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’in kıydığı nikâhta, çiftin şahitliğini Devlet Bahçeli ve işadamı Sabri Mehmet Çalıkoğlu yaptı.

Canlı müziğini gece boyunca devam ettiği düğün töreninde, folklor grupları da gösteriler sundu. Törenin ardından eğlence, ünlü DJ Can Hatipoğlu’nun çaldığı müziklerle devam etti. 10 yılı aşkın bir süredir birlikte olan Amber Erin Haktanır ve Batuhan Aydın çifti, düğünün ardından balayına çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler