MHP’den 'araçlı saldırı' açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Yıldırım Tuğrul Türkeş, Genel Başkan Devlet Bahçeli ve beraberindeki heyetin 'Türkçe Mitingi' için Konya’ya hareket etmesinden hemen önce MHP genel merkezine yapılan araçlı saldırıyla ilgili konuştu. Milliye

MHP’den 'araçlı saldırı' açıklaması
MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Yıldırım Tuğrul Türkeş, Genel Başkan Devlet Bahçeli ve beraberindeki heyetin 'Türkçe Mitingi' için Konya’ya hareket etmesinden hemen önce MHP genel merkezine yapılan araçlı saldırıyla ilgili konuştu.
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Yıldırım Tuğrul Türkeş, Genel Başkan Devlet Bahçeli ve beraberindeki heyetin 'Türkçe Mitingi' için Konya’ya hareket etmesinden hemen önce MHP genel merkezine yapılan araçlı saldırı hakkında açıklama yaptı.
 
Sözlerine “Sırça köşkte oturanlar başkalarının camına taş atmamalıdır” Türk atasözü ile başlayan Tuğrul Türkeş, şunları söyledi: “Medyanın ve kamuoyunun malûmu olduğu üzere, özellikle son dönemlerde Sayın Başbakan ve AKP yöneticileri her fırsatta muhalefet partilerini hedef alan beyanatlar vermekte ve halkımızın bir kısmını galeyana getirmeyi amaçlamaktadırlar. Barış ve hoşgörü merkezi olan Konya ilimiz, AKP’nin kendini kuvvetli gördüğü ve çoğu zaman güç gösterisi yapmaya yeltendiği güzide illerimizden birisi konumundadır. Buna rağmen partimizin Konya’da yapacağı bir mitingin, iktidarı niçin bu denli rahatsız ettiği, üzerinde düşünülmesi gereken bir husustur. Demokrat bir siyasî iktidarın en mühim vazifelerinden birisi, hiç kuşkusuz, muhalefet partilerinin genel merkezlerini, yöneticilerini ve mensuplarını devlet gücüyle korumaktır. Söz konusu güvenliği temin edemeyen ve dahi ihmal eden bir iktidarın demokrasiden ne anladığını bu vesileyle Türk kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem