MHP'deki kriz Trabzon'u vuracak mı?

Haber61.net - Haber Servisi - MHP'de muhaliflere imza veren Genel Merkez delegelerinin partiden ihraç edileceği gündeme bomba gibi düştü. Haber61.net'in edindiği bilgiye göre 543 imza sonrasında parti içinde gerginlik baş göstermişti. Disiplin Kurulu imza

MHP'deki kriz Trabzon'u vuracak mı?

Haber61.net - Haber Servisi - MHP'de muhaliflere imza veren Genel Merkez delegelerinin partiden ihraç edileceği gündeme bomba gibi düştü.

Haber61.net'in edindiği bilgiye göre 543 imza sonrasında parti içinde gerginlik baş göstermişti. Disiplin Kurulu imza verenlerin ihraç edileceğini duyururken Trabzon teşkilatının bir kısmınında Koray Aydın'a destek verdiği için ihraç edilmesi gündeme geldi. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Meclis Üyesi Ali Sağır "Kurultay için imza verenlerin ne amaçla biliyor. Kesinlikle bu yoldan dönüş yok" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem