MHP Reyhanlı'ya heyet gönderdi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, Reyhanlı'daki patlamaların, ülkede derin infiale yol açtığını belirterek, hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, Reyhanlı halkına ve millete başsağlığı, yara

MHP Reyhanlı'ya heyet gönderdi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, Reyhanlı'daki patlamaların, ülkede derin infiale yol açtığını belirterek, hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, Reyhanlı halkına ve millete başsağlığı, yaralılara acil şifa diledi.  

Bu müessif olayın, Türkiye'nin iç huzuruna ve bütünlüğüne yönelik sinsi planların bir parçası olarak değerlendirilmesi gerektiğini savunan Yalçın, "Hükümet, vatandaşların ve sınırların güvenliğini temin için gereken tedbirleri almalıdır" ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin, Reyhanlı'da incelemelerde bulunmak üzere bir heyet görevlendirdiğini bildiren Yalçın, kendisinin başkanlığında kurulan heyette, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, Hatay İl Başkanı Adnan Aktaş, Gaziantep İl Başkanı Mustafa Erzin, Osmaniye İl Başkanı Fahri Kuyulu ve Kilis İl Başkanı Mehmet Ali Özkaraca'nın bulunduğunu belirtti.  

Yalçın, heyetin yarın Hatay'a gideceğini kaydetti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem